Розкажи свою історію та виграй сертифікат на 10 тис. гривень!

Щоденно ви робите надзвичайно важливу справу – приймаєте, видаєте та доставляєте вантажі, забезпечуєте безперебійну роботу наших терміналів та депо. Та чи знають ваші колеги та клієнти, хто ви за межами Компанії? Ми впевнені, що кожен з вас має свій унікальний талант, будь то професійний спортсмен, творча особистість, волонтер чи майстер рукоділля.

📣Профспілка запускає захоплюючий проєкт "Інша сторона мене", де ми зберемо та розповімо унікальні історії профспілчан, які вражають кожного! Розкриємо та висвітлимо різні аспекти вашого життя поза робочим часом. Ми віримо, що кожен з вас – це не лише працівник, але й унікальна особистість з цікавими талантами та історіями.

Щоб взяти участь у конкурсі, перейдіть за посиланням та розкажіть свою історію або історію свого колеги. Ми зв’яжемось із вами для подальшої комунікації!

🔗Посилання для реєстрації: https://forms.gle/xbpPEskQcgFvL8UXA

📌Проєкт триватиме протягом всього 2024! У кінці року ми визначимо 5 переможців-профспілчан, які отримають сертифікат від Rozetka номіналом у 10 000 грн. Обирати переможців будуть усі профспілчани шляхом голосування!

Ну що, профспілчани, познайомимось ближче? 🫂